Computertafels: geen werkkamer kan zonder

10562341_04512
Foto dankzij Otto

Computertafels zoals die van een Urker zijn niet meer weg te denken uit de moderne woon- of werkkamer. Deze praktische tafels zijn onmisbaar als je een werkplek wilt maken met je computer of je laptop. Zeker als je geen ruimte hebt voor een groot en zwaar bureau in je woonkamer of als je een hoekje in je huis wilt omtoveren tot een werkplek omdat je net voor jezelf begonnen bent. In beide gevallen is een computertafel de ideale oplossing.

Computertafels in verschillende uitvoeringen

Een computertafel ziet er meestal uit als een soort bureau, maar dan kleiner. Het tafelblad is korter en er zitten planken in voor je printer, printerpapier, boeken en laptopaccessoires. Bij een goede computertafel is er onder het bureaublad ruimte voor je benen zodat je op de juiste manier achter je computer of laptop kunt zitten. De achterkant is open zodat je snoeren en stekkers gemakkelijk weg kunt werken.

Verplaatsbare computertafels

Wil je de tafel kunnen verplaatsen dan zijn de tafels met wielen een praktische keuze. Deze tafels zet je makkelijk aan de kant, in een andere kamer of in een hoek zodat je meer woonruimte over houdt. Krijgt je computer een vaste plek, dan kun je ook prima uit de voeten met een tafel zonder wielen.

Plaats voor je toetsenbord

Als je werkt met een los toetsenbord dan is een computertafel met een uitschuifbare plank een echte must. Je toetsenbord https://nl.wikipedia.org/wiki/Toetsenbord leg je op de plank en deze schuif je uit als je aan het werk gaat of een computerspel gaat spelen. Als je klaar bent dan schuif je de plank weer naar binnen zodat alles netjes opgeborgen is.

Welke tafel kies je voor je computer?

Computertafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, gemaakt van verschillende materialen zoals glas, hout, metaal, kunststof of een combinatie van materialen. Kunststof is licht en makkelijk schoon te maken. Glas is zwaarder dan kunststof en heeft een modernere uitstraling. Hout oogt klassieker en heeft een robuuste uitstraling.

Accessoires voor je computertafel

Als je meer bergruimte wilt bij je computertafel, gebruik dan verrijdbare ladeblokken die je onder de tafel neerzet. Op de tafel kun je gebruik maken van postbakjes om documenten in te leggen. Bevestig boekenplanken aan de muur voor belangrijke naslagwerken of gebruik een dossierkast waar je al je spullen in opbergt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s